ការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលបើកវគ្គបណ្តុះបណ្តាល មន្រ្តីជំនាញ និងអ្នកពាក់ព័ន្ធ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ សាច់ និងផលិតផលសត្វនៅសត្តឃាតដ្ឋាន កន្លែងតាំងលក់.....................
ចេញ​ផ្សាយ ០៩ សីហា ២០១៩
408

ថ្ងៃ ព្រហស្បតិ៍ ៨កើត ខែស្រាពណ៍ ឆ្នាំកុរ ឯកស័ក ព.ស ២៥៦៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី ៨ ខែ សីហា ឆ្នាំ២០១៩ ការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល សហការជាមួយ ក្រុមការងារដែលដឹកនាំដោយលោក ឈួ គីមធី ប្រធានការិយាល័យអង្កេត តាមដាន និងប្រយុទ្ធជំងឺសូណូសនៃអគ្គនាយកដ្ឋានសុខភាពសត្វ និងផលិតកម្មសត្វ បើកវគ្គបណ្តុះបណ្តាល មន្រ្តីជំនាញ និងអ្នកពាក់ព័ន្ធ ស្តីពី ការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ សាច់ និងផលិតផលសត្វនៅសត្តឃាតដ្ឋាន កន្លែងតាំងលក់ ការការពារ និងការទប់ស្កាត់ការឆ្លងរាលដាល នៃ ជំងឺសូណូស ជូនដល់ភ្នាក់ងារសុខភាពសត្វភូមិ ផ្នែកបសុព្យាបាលស្រុក/ក្រុងទាំង ០៩ (ភ្នាក់ងារប្រចាំការនៅតាមសត្តឃាតដ្ឋាន) បុគ្គលិកតំណាងម្ចាស់សត្តឃាតដ្ឋានសរុប ៦៣ នាក់ (ស្រ្តី ០៤ នាក់) ក្រោមអធិបតីភាពលោក រុន សុផាន់ណារ៉ា អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter